katwijk_voorkant

Non-direction kunstgras: wat is het en welke voordelen biedt het?

Kunstgras is de laatste jaren enorm gewild. Dit komt omdat het steeds vaker nauwelijks is te onderscheiden van echt gras. Non-direction is een fantastische techniek voor het meest realistische kunstgras. Deze innovatie, een multidirectioneel kunstgrastapijt, zorgt voor een enorme vraag naar dit product. Wat is non-direction kunstgras, wat is het verschil met gewoon kunstgras en welke voordelen levert het op voor jouw tuin? We vertellen je alles wat je moet weten over deze innovatieve kunstgrastechniek zodat binnenkort ook jouw tuin up-to-date is met een duurzaam grastapijt!

Wat is non-direction kunstgras?

Non-direction kunstgras is een variant waarbij de kunstgrasvezels of sprieten alle kanten uitwijzen. Daarnaast is er bij deze soort geen vleug (de vezelrichting van kunstgrassprieten) aanwezig zodat het grastapijt er vanuit iedere hoek fantastisch uitziet. Multi-directioneel kunstgras is er altijd in een kleur, structuur en hoogte die jou aanspreekt. Dit maakt het aantrekkelijk om ook jouw tuin in te richten met deze variant kunstgras. Wil je een duurzaam grastapijt dat minimaal tien jaar meegaat? Dan is de keuze voor multidirectioneel kunstgras snel gemaakt! Scrol door ons assortiment en maak je keuze.

Wat is het verschil met gewoon kunstgras?

Het grootste verschil tussen non-direction kunstgras en gewoon kunstgras zie je terug in de vezel of spriet. Bij non-direction kunstgras wordt aan de vezel een draai gegeven zodat de spriet gedraaid omhoog komt te staan. Dit heeft als positief effect dat de vezel verschillende kanten uitwijst. Bij regulier kunstgras staat iedere vezel of spriet dezelfde kant op. Waar je bij traditioneel kunstgras het gazon tegen de kijkrichting inlegt voor het beste resultaat, is dit bij deze nieuwe variant niet langer noodzakelijk. Klinkt dit je als muziek in de oren? Verdiep je dan in de voordelen van deze variatie op traditioneel kunstgras.

Welke voordelen biedt non-direction kunstgras?

Wil jij ook het beste en mooiste kunstgras van Nederland? Ga dan voor een multidirectioneel kunstgrastapijt en profiteer van de volgende voordelen:

– Non-direction kunstgras zorgt te allen tijde voor een volle en natuurlijke uitstraling;
– Bij deze nieuwe variant hoef je weinig tot geen instrooizand te gebruiken;
– Het grastapijt ziet er vanuit iedere hoek schitterend uit;
– Ook bij intensief gebruik zijn er vrijwel geen gebruikerssporen aanwezig;
– Non-direction kunstgras is er in verschillende vormen en kleuren en dit draagt bij aan een realistisch product.

Kan je tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Wacht dan niet langer, maar ga voor non-direction kunstgras in jouw buitenruimte.

Kies voor een grastapijt van non-direction kunstgras

Iedere dag genieten van een groen gazon inclusief een natuurlijke uitstraling? Investeer in een duurzaam grastapijt en selecteer online het gewenste non-direction kunstgras. We hebben ook voor jouw tuin of buitenruimte kunstgras in het assortiment. Een kunstmatig gazon is een investering die zich altijd terugverdient. Bovendien is het een mooie afwisseling met sierbestrating en voorkomt het wateroverlast in je tuin. Kortom: kunstgras biedt vele voordelen met multidirectioneel kunstgras verzeker jij je ieder seizoen van een schitterende buitenruimte.