Wie wij zijn?

Wij zijn de meest vertrouwde tuinpartner van Nederland!

Kunstgras voor Hoveniers: betaalbaar kunstgras voor iedere tuin

Ben je werkzaam als hovenier en verwerk je regelmatig kunstgras bij je klanten? Kunstgras voor Hoveniers is gericht op kunstgras voor hoveniers en vakmensen. Wij hebben een enorme voorraad kunstgras voor jou in petto en dus zit je nooit meer zonder! Dit maakt het ook voor jou aantrekkelijk om via ons betaalbaar aan kunstgras te komen voor een tuin, balkon of sportveld. Heb je een klant die jou vraagt om kunstgras te leggen? Ontdek het gemak van bestellen bij Kunstgras voor Hoveniers en maak op korte termijn kennis met al onze voordelen!

Selectie kunstgrassen voor hoveniers

Kunstgras voor Hoveniers heeft een speciale collectie kunstgras samengesteld voor hoveniersbedrijven. Dit varieert van een kort tot hoogpolig grastapijt en van kunstgras voor een balkon of tuin. Vanwege een gigantische voorraad kunnen we snel leveren zodat jouw klanten nooit lang hoeven te wachten op een strakke tuin, een verzorgd balkon of een mooi groen sportveld. Uiteraard kan je rekenen op een prima kwaliteit en een private label behoort tot de mogelijkheden. Naar welke soort kunstgras gaat jouw voorkeur uit?

Aantrekkelijke prijzen voor hoveniers

Betaalbaar hoogwaardig kunstgras bestellen voor je klanten? Maak het jezelf gemakkelijk en profiteer van onze scherpe prijzen. Heb je interesse? Het is altijd mogelijk om digitaal een prijzenlijst aan te vragen. Naast kunstgras hebben we ook meerdere accessoires voor kunstgras in het assortiment. Doe daarom vooral inspiratie op in onze webshop!

Waarom je kiest voor Kunstgras voor Hoveniers

Twijfel je over de aankoop van kunstgras voor je klanten? Laat onze voordelen je over de streep trekken!

– We zijn al vijftien jaar gespecialiseerd in kunstgras voor tuinen en sportvelden;
– We zijn continu bezig met de ontwikkeling en verbetering van kunstgras;
– We opereren in heel Nederland, België en Duitsland;
– We zijn al generatieslang actief in de tapijt-, tufting en kunstgrasbranche.

Kunstgras voor Hoveniers is gevestigd in Wolvega (Groningen), maar een bestelling kunstgras heb je hoe dan ook snel tot je beschikking.

Bestel online of neem contact op

Kunstgras kopen voor je klanten en/of je dienstenpakket uitbreiden? Bekijk de collectie op de website en bestel direct online wat je nodig hebt aan kunstgras. We verzekeren je van hoogwaardig kunstgras voor een aantrekkelijke prijs. Kom je er niet uit, heb je een vraag of kan je een professioneel advies goed gebruiken? Laat een bericht achter via de website of neem telefonisch contact met ons op. We staan je altijd graag te woord!

Kunstgras voor hoveniers

20+

Jaar ervaring

300+

Projecten uitgeleverd

57

Experts

119+

Partners