Over ons

Ben je als hovenier op zoek naar een betrouwbare groothandel van kunstgras, dan ben je bij kunstgrasvoorhoveniers.nl aan het juiste adres. Voor de hovenier hebben we een mooie selectie aan kunstgrassen samengesteld, geschikt voor diverse doeleinden. We kopen rechstreeks en in bulk in bij Nederlandse fabrikanten, waardoor we de prijzen laag kunnen houden. Onze kunstgrassen zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit, waardoor jouw klanten jarenlang kunnen genieten van een mooie grasmat voor de buitenruimte. Aarzel niet en vraag een mooi showpakket bij ons aan, hiermee kun je je potentiële klanten de juiste keuze laten maken.

 

Vestiging in Wolvega

Ons bedrijf is gevestigd in Wolvega en is ontstaan uit onze webshop voor de particulier Kunstgrasdirect.nl. Regelmatig werden wij benaderd door hoveniers waardoor het idee voor een speciale webshop is ontstaan. Zo kun je als hovenier eenvoudig jouw bestelling tegen hoveniersprijzen plaatsen. Overzichtelijk zowel voor ons als voor jou. Door onze korte lijntjes en duidelijke bestelsite, kunnen we jou als hovenier voorzien van alle benodigde informatie. Meld je daarom bij ons aan, zodat we je kunnen voorzien van je eigen inlog. Kom gerust eens kijken in onze showtuinen om de kunstgrassen te ervaren, waarbij we eveneens de mogelijkheden kunnen bespreken. Uiteraard is er tevens de mogelijkheid om je klanten naast je eigen showpakket de showtuintjes te tonen.

 

Ben je inmiddels benieuwd naar onze speciale hoveniersprijzen en de mogelijkheden die wij bieden voor een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op.

Coupage machine

Kunstgrasvoorhoveniers.nl

Klasen Online BV

Grindweg 129

8471 EJ Wolvega

 

info@kunstgrasvoorhoveniers.nl

085 - 06 01 500

 

Kvk 81186894

BTW NL861976484B01

 

 

Openingtijden

Maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:30